autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Tochitura de porc cu sos de vin

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2016

Ingrediente
1 kg carne de porc mai grasa, 200 g carnati afumati, 100 g kaizer, 2 linguri untura, 1 capatana mare usturoi, 1 lingurita boia afumata, 1 lingura pasta de gogosari, 250 ml vin alb, cimbru, sare, piper macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se spala si sa taie bucatele. Carnatul se feliaza, kaizerul se taie fasii iar usturoiul se da prin presa.
Intr-un vas de tuci se pune untura la topit si adaugam feliile de carnati, apoi kaizerul , in untura incinsa si se rumenesc putin pe o parte si alta.Adaugam bucatile de carne si le rumenim si pe acestea.
Apoi se pune sare si piper dupa gust si se stropeste cu vin,putin cate putin , adaugam cimbru.
Cand e aproape gata carnea, se pune restul de vin si cateii de usturoi dati prin presa.
Cand e gata luati ceaunul de pe foc.
Se face o mamaliguta potrivit de moale si se prajesc oua ochiuri.
A iesit o bunatate de tochitura, pe care am servit-o, respectand traditia, cu mamaliguta , ou, branza rasa si castraveti murati la soare si cu sosul din tigaie.
Cat e de buna...nu pot descrie in cuvinte,ramane sa incercati si sa va convingeti...
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/08/tochitura-de-porc-cu-sos.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Cotlete de porc cu gorgonzola si nuci

Cotlete de porc cu gorgonzola si nuci

Taie nucile, dar nu le mărunți prea tare (1), fiindcă vei dori să le simți textura în

1 vot    0 comentarii
35 min
Retete de Craciun
Piept de rata cu mere caramelizate (Reteta video)

Piept de rata cu mere caramelizate (Reteta video)

Curăță merele de coajă și îndepărtează-le cotorul (1). Pentru aceasta, am folosit un

5 voturi    1 comentariu
30 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc mai grasa
  • 200 g carnati afumati
  • 100 g kaizer
  • 2 linguri untura
  • 1 capatana mare usturoi
  • 1 lingurita boia afumata
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 250 ml vin alb
  • cimbru
  • sare
  • piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofi Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofi

Cotletul curatat bine de pielite il condimentam, apoi il ungem cu mustar pe toate partile si il invelim in felii de prosciutto crudo,

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Tiramisu cu mouse de ciocolata Tiramisu cu mouse de ciocolata

Ciocolata alba si ciocolata amara se topesc separat. Ouale se bat spuma cu zaharul. Frisca se bate bine,se tine in frigider. Compozitia

37 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri
Crap la cuptor