autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Tochitura de porc cu sos de vin

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2016

Ingrediente
1 kg carne de porc mai grasa, 200 g carnati afumati, 100 g kaizer, 2 linguri untura, 1 capatana mare usturoi, 1 lingurita boia afumata, 1 lingura pasta de gogosari, 250 ml vin alb, cimbru, sare, piper macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se spala si sa taie bucatele. Carnatul se feliaza, kaizerul se taie fasii iar usturoiul se da prin presa.
Intr-un vas de tuci se pune untura la topit si adaugam feliile de carnati, apoi kaizerul , in untura incinsa si se rumenesc putin pe o parte si alta.Adaugam bucatile de carne si le rumenim si pe acestea.
Apoi se pune sare si piper dupa gust si se stropeste cu vin,putin cate putin , adaugam cimbru.
Cand e aproape gata carnea, se pune restul de vin si cateii de usturoi dati prin presa.
Cand e gata luati ceaunul de pe foc.
Se face o mamaliguta potrivit de moale si se prajesc oua ochiuri.
A iesit o bunatate de tochitura, pe care am servit-o, respectand traditia, cu mamaliguta , ou, branza rasa si castraveti murati la soare si cu sosul din tigaie.
Cat e de buna...nu pot descrie in cuvinte,ramane sa incercati si sa va convingeti...
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/08/tochitura-de-porc-cu-sos.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Biscuiti cu mac si ciocolata alba

Biscuiti cu mac si ciocolata alba

Untul moale il amestecam cu indulcitorul si adaugam pe rand cate un ou , sarea, coaja razuita de

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Terina din salata de boeuf

Terina din salata de boeuf

Fierbem ouale apoi morcovii si mazarea, apoi le lasam la racit. Taiem cuburi morcovii si sunca Intr-un

41 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc mai grasa
  • 200 g carnati afumati
  • 100 g kaizer
  • 2 linguri untura
  • 1 capatana mare usturoi
  • 1 lingurita boia afumata
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 250 ml vin alb
  • cimbru
  • sare
  • piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Rulada tricolora cu mousse de ton Rulada tricolora cu mousse de ton

Preparam cele trei aluaturi, deodata, in trei boluri diferite. Dupa cum se observa, difera doar ingredientul care va da culoare aluatului. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Fursecuri Fursecuri

Se face o coca din ingredientele de mai sus, se imparte coca in 4-5 parti si se pun 30 de minute la frigider. Se scoate cate o bucata,

0 voturi    0 comentarii
2h 5 min
Dulciuri diverse
Caltabos cu orez