Toate ingredientele se spala, se taie cubulete si de inabuse bine in 300 ml ulei, in care se adauga putina sare, dupa gust. Se adauga o cana de apa ,pune un capac deasupra si se lasa sa se inabuse in ceaun pana cand toate ingredientele se vor firbe bine. Se lasa sa se inabuse pana cand considerati de cuviinta ca sunt fierte. Circa o ora si jumatate maxim 2 ore jumatate, timp in care se adauga mereu cate o cana cu apa imediat ce a scazut cea pusa anterior, si se amesteca cu o lingura de lemn, la fiecare 10 minute. Se repeta asa pana cand tochitura este gata.
Se serveste calda cu mamaliga, mujdei de usturoi , un ou prajit si cu branza rasa deasupra oului. Toate fierbinti! Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii