autor:

» » Mancaruri cu carne

Tochitura moldoveneasca

Autor: abysor (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: abysor (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iunie 2011

Ingrediente
500 gr ficat porc, 500 gr rinichi porc, 500 gr inima porc, 500 gr carne porc macra, 500 gr carnaciori de porc, 1 capatana de usturoi, 300 ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Toate ingredientele se spala, se taie cubulete si de inabuse bine in 300 ml ulei, in care se adauga putina sare, dupa gust. Se adauga o cana de apa ,pune un capac deasupra si se lasa sa se inabuse in ceaun pana cand toate ingredientele se vor firbe bine. Se lasa sa se inabuse pana cand considerati de cuviinta ca sunt fierte. Circa o ora si jumatate maxim 2 ore jumatate, timp in care se adauga mereu cate o cana cu apa imediat ce a scazut cea pusa anterior, si se amesteca cu o lingura de lemn, la fiecare 10 minute. Se repeta asa pana cand tochitura este gata.

Se serveste calda cu mamaliga, mujdei de usturoi , un ou prajit si cu branza rasa deasupra oului. Toate fierbinti! Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Carnea şi slăninuţa le-am tăiat bucăţele şi le-am pus la prăjit într-un ceaun de tuci. Am

9 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tochitura Moldoveneasca...

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

14 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Ce pofta mi-ai facut!

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 gr ficat porc
  • 500 gr rinichi porc
  • 500 gr inima porc
  • 500 gr carne porc macra
  • 500 gr carnaciori de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 300 ml ulei

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Ce pofta mi-ai facut!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui de tarã portughez ( Frango à Camponesa)