autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Ingrediente
Carne de porc ( cata te lasa inima), o caciulie de usturoi, o ceapa, o ceasca vin, 150 g carnati de casa afumat, sare, piper, ulei, faina de malai, 4 oua, branza telemea ( cas de oaie)

Dificultate: Medie Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele si se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, pina isi schimba culoarea. Se adauga mujdeiul de usturoi, o cana cu apa si condimentele, se acopera obligatoriu si se lasa sa fiarba. Se adauga si feliile de carnati afumat.
Intre timp se prepara mamaliga.
Cind carnea este aproape gata prajita se adauga vinul si se mai lasa sa se patrunda...
Intr-un vas termorezistent se pune tochitura, mamaliga peste si cu ajutorul unei linguri se fac pe mamaliga locase in care spargem ouale. Radem branza deasupra si dam la cuptorul dinainte incalzit pina se fac ouale.
La servire , se mai poate rade putina branza in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu cartofi noi

Ostropel de pui cu cartofi noi

Pulpele de pui se taie in doua, se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa cam 15 minute. Cartofii

31 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci

Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam maruntel. Morcovii ii decojim, apoi ii dam pe razatoarea mare. Ardeiul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • Fara foto

    cici , 28 decembrie 2009

    super sidy

Dificultate

Medie

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • Carne de porc ( cata te lasa inima)
  • o caciulie de usturoi
  • o ceapa
  • o ceasca vin
  • 150 g carnati de casa afumat
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faina de malai
  • 4 oua
  • branza telemea ( cas de oaie)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VITA IN FOIETAJ ( WELLINGTON )