autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Ingrediente
Carne de porc ( cata te lasa inima), o caciulie de usturoi, o ceapa, o ceasca vin, 150 g carnati de casa afumat, sare, piper, ulei, faina de malai, 4 oua, branza telemea ( cas de oaie)

Dificultate: Medie Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele si se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, pina isi schimba culoarea. Se adauga mujdeiul de usturoi, o cana cu apa si condimentele, se acopera obligatoriu si se lasa sa fiarba. Se adauga si feliile de carnati afumat.
Intre timp se prepara mamaliga.
Cind carnea este aproape gata prajita se adauga vinul si se mai lasa sa se patrunda...
Intr-un vas termorezistent se pune tochitura, mamaliga peste si cu ajutorul unei linguri se fac pe mamaliga locase in care spargem ouale. Radem branza deasupra si dam la cuptorul dinainte incalzit pina se fac ouale.
La servire , se mai poate rade putina branza in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu sos de vin

Friptura de pui cu sos de vin

1. Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs. 2. Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin

22 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui in sos de soia

Pui in sos de soia

Se spala pulpele de pui,se sterg cu un servet de bucatarie si se taie cubulete.Intr-o tigaie se pune

15 voturi    10 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • Fara foto

    cici , 28 decembrie 2009

    super sidy

Dificultate

Medie

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • Carne de porc ( cata te lasa inima)
  • o caciulie de usturoi
  • o ceapa
  • o ceasca vin
  • 150 g carnati de casa afumat
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faina de malai
  • 4 oua
  • branza telemea ( cas de oaie)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pilaf cu ciuperci la Multicooker