autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Ingrediente
Carne de porc ( cata te lasa inima), o caciulie de usturoi, o ceapa, o ceasca vin, 150 g carnati de casa afumat, sare, piper, ulei, faina de malai, 4 oua, branza telemea ( cas de oaie)

Dificultate: Medie Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele si se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, pina isi schimba culoarea. Se adauga mujdeiul de usturoi, o cana cu apa si condimentele, se acopera obligatoriu si se lasa sa fiarba. Se adauga si feliile de carnati afumat.
Intre timp se prepara mamaliga.
Cind carnea este aproape gata prajita se adauga vinul si se mai lasa sa se patrunda...
Intr-un vas termorezistent se pune tochitura, mamaliga peste si cu ajutorul unei linguri se fac pe mamaliga locase in care spargem ouale. Radem branza deasupra si dam la cuptorul dinainte incalzit pina se fac ouale.
La servire , se mai poate rade putina branza in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shepherd's Pie

Shepherd's Pie

Carnea se caleste in foarte putin ulei,se adauga ceapa taiata, morcovul taiat cubulete si ardeiul.

6 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tarta de cartofi cu carne

Tarta de cartofi cu carne

Punem cartofii la fiert si cand sant moi ii strecuram si pregatim un pire fin,adaugand putin ulei

14 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • Fara foto

    cici , 28 decembrie 2009

    super sidy

Dificultate

Medie

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • Carne de porc ( cata te lasa inima)
  • o caciulie de usturoi
  • o ceapa
  • o ceasca vin
  • 150 g carnati de casa afumat
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faina de malai
  • 4 oua
  • branza telemea ( cas de oaie)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Curry de curcan si orez cu legume