autor:

Alina

» » Mancaruri cu carne

Tochitura olteneasca (Super apetisant)

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
-1 kg fleica de porc, -200g costita afumata, -2-3 cepe, -9-10 ciuperci, -1 ardei gras(de preferat rosu), -2-3 rosii, -50ml ulei, -boia, -100 ml vin alb, -o foaie dafin, -piper, -sare, -usturoi, -busuioc

Dificultate: Medie Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie cubulete, dupa care se inabuse intr-un wok, impreuna cu uleiul, o cana de apa, sare, piper,foaia de dafin.

Intre timp se taie ceapa si ardeiul julien

Ciupercile se taie feliute

Costita se taie julien

Rosiile se decojesc si se taie cubulete

Cand carnea a fiert pe jumatate, de adauga ceapa, ciupercile si costita.

Dupa 10 min se adauga ardeiul, rosiile, vinul, usturoiul,busuiocul si se mai fierbe 5 min.

Se serveste alaturi de mamaliguta sau piure.

Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura olteneasca (Super apetisant)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu carne de porc si conopida

Orez cu carne de porc si conopida

Carnea se taie cuburi,se pune in ulei de masline la prajit pentru 2-3 minute dupa care se pune apa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o spalam si o tocam. Morcovul il radem de

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    georgiana mihalache , 30 ianuarie 2010

    foarte buna imi place fffmult

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Imi place tare mult...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Tare buna..........

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Foarte frumos, apetisant cu adevarat!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Super,felicitari.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Imi ploua in gura,arata foarte apetisant si cred ca este si foarte gustoasa,felicitari pentru reteta.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Chiar super apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

  • -1 kg fleica de porc
  • -200g costita afumata
  • -2-3 cepe
  • -9-10 ciuperci
  • -1 ardei gras(de preferat rosu)
  • -2-3 rosii
  • -50ml ulei
  • -boia
  • -100 ml vin alb
  • -o foaie dafin
  • -piper
  • -sare
  • -usturoi
  • -busuioc

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Se fierbe oul tare (cca 5 min. din clipa in care incepe sa fiarba apa). Intre timp se spala salata,

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Vinetele se coc direct pe flacara de la aragaz ( nu in cuptor si nici pe tabla). Cand sunt coapte

18 voturi    20 comentarii
3h
Salate reci
Salata de vara cu mujdei de usturoi

Salata de vara cu mujdei de usturoi

Se spala legumele si se feliaza , usturoiul se curata si se prepara mujdeiul. Toate se amesteca intr-un

2 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci

georgiana mihalache

foarte buna imi place fffmult

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu praz si maslie