Ingrediente
-1 kg fleica de porc, -200g costita afumata, -2-3 cepe, -9-10 ciuperci, -1 ardei gras(de preferat rosu), -2-3 rosii, -50ml ulei, -boia, -100 ml vin alb, -o foaie dafin, -piper, -sare, -usturoi, -busuioc
Dificultate: Medie | Timp: 1h
30 voturi
Mod de preparare
Intre timp se taie ceapa si ardeiul julien
Ciupercile se taie feliute
Costita se taie julien
Rosiile se decojesc si se taie cubulete
Cand carnea a fiert pe jumatate, de adauga ceapa, ciupercile si costita.
Dupa 10 min se adauga ardeiul, rosiile, vinul, usturoiul,busuiocul si se mai fierbe 5 min.
Se serveste alaturi de mamaliguta sau piure.
Pofta buna !!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009
Foarte frumos, apetisant cu adevarat!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009
Super,felicitari.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Imi ploua in gura,arata foarte apetisant si cred ca este si foarte gustoasa,felicitari pentru reteta.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Chiar super apetisant!