Carnea se spala si se taie cubulete, dupa care se inabuse intr-un wok, impreuna cu uleiul, o cana de apa, sare, piper,foaia de dafin.
Intre timp se taie ceapa si ardeiul julien
Ciupercile se taie feliute
Costita se taie julien
Rosiile se decojesc si se taie cubulete
Cand carnea a fiert pe jumatate, de adauga ceapa, ciupercile si costita.
Dupa 10 min se adauga ardeiul, rosiile, vinul, usturoiul,busuiocul si se mai fierbe 5 min.
Se serveste alaturi de mamaliguta sau piure.
Pofta buna !!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii