Carnea se spală, se usucă şi se taie cubuleţe. La fel se procedează şi cu ficatul. Cârnaţii se taie bucăţele de 2-3 cm. Toate se pun la prăjit într-o tigaie în care am pus o parte din ulei la încins. Se prăjesc la foc iute până se rumenesc.
Apoi se stinge cu câteva linguri de apă fiartă, clocotită, se adaugă sarea, piperul şi usturoiul.
Se acoperă tigaia cu capac şi se lasă să fiarbă 10 minute. Între timp, cu restul de ulei se prăjesc ouăle ochiuri şi se face mămăliguţa.
Când sunt gata toate, se sevesc pe o farfurie întinsă pe care punem tochitura, câte un ou, mămăliguţa şi brânza rasă peste mămăliguţă şi ou. Depinde de fiecare, cât de apetisantă va arăta farfuria cu tochitură.
Alături putem adăuga un castron cu murături.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii