autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tochitura taraneasca

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
1 piept de pui, 100 g carnat afumat, 300 g ficatei de pui, 300 g pulpa de porc, 300 g galbiori(sau alt fel de ciuperci), 5-6 catei usturoi, 1 cutie rosii in bulion, 1 ceapa, patrunjel verde, 300 g malai, sare, piper, ardei iute

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

21 voturi

Mod de preparare

Se ia ceapa, se curata si se taie fideluta si se caleste.Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam sa fiarba putin inabusit.
Carnea de porc se spala si se taie bucatele si o adaugam peste cepa inabusita. Adaugam carnatul taiat felii, ardeiul iute taiat rondele, sare si piper si lasam sa fiarba 20 minute.
Adaugam apoi pieptul de pui , ciupercile si ficateii ,taiate toate bucatele.
Se lasa sa fiarba bine , iar la sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 13 comentarii

  • Popescu Antonela Madalina , 16 noiembrie 2013

    originala...toate aplauzele sa vina la mn... :-)

  • Cosmina Caruntu , 16 noiembrie 2013

    Bravoooo

  • Cosmina Caruntu , 16 noiembrie 2013

    Eeeeee. AI dat-o pe taraneasca

    • Popescu Antonela Madalina , 16 noiembrie 2013

      buna a.......

    • silviana maftei

      silviana maftei (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Super retetatrebuie sa o probez,multumesc!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Foarte gustoasa.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Cu atatea bunatati amestecate...iasa o mancare de te lingi pe buze...Felicitari !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Nu am mai facut de mult,o idee minunata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Imi place tare mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Iar am ajuns la tochitura, cand mai gatesti, e mai buna cand o prepara altul, tine cont si de mine.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Fie taraneasca, fie moldoveneasca, tochitura e preferata mea(chiar dc imi face rau)!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Mmm,imi lasa gura apaa!!!!!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      E foarte buna, as fi vrut si eu o portie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

21 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 g carnat afumat
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g galbiori(sau alt fel de ciuperci)
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 300 g malai
  • sare
  • piper
  • ardei iute

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

silviana maftei (Chef de cuisine)

Super retetatrebuie sa o probez,multumesc!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu legume si carne