autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tochitura taraneasca

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
1 piept de pui, 100 g carnat afumat, 300 g ficatei de pui, 300 g pulpa de porc, 300 g galbiori(sau alt fel de ciuperci), 5-6 catei usturoi, 1 cutie rosii in bulion, 1 ceapa, patrunjel verde, 300 g malai, sare, piper, ardei iute

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

20 voturi

Mod de preparare

Se ia ceapa, se curata si se taie fideluta si se caleste.Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam sa fiarba putin inabusit.
Carnea de porc se spala si se taie bucatele si o adaugam peste cepa inabusita. Adaugam carnatul taiat felii, ardeiul iute taiat rondele, sare si piper si lasam sa fiarba 20 minute.
Adaugam apoi pieptul de pui , ciupercile si ficateii ,taiate toate bucatele.
Se lasa sa fiarba bine , iar la sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui Hawai

Piept de pui Hawai

Fileurile de pui, sarate, piperate si parfumate cu praf de curry, se prajesc scurt in ulei, pe ambele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocana bunicii

Tocana bunicii

Mod de preparare: Sosul il pregatim in ceaun, se incinge uleiul si se calesc rosiile taiate potrivit

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Popescu Antonela Madalina , 16 noiembrie 2013

    originala...toate aplauzele sa vina la mn... :-)

  • Fara foto

    Cosmina Caruntu , 16 noiembrie 2013

    Bravoooo

  • Fara foto

    Cosmina Caruntu , 16 noiembrie 2013

    Eeeeee. AI dat-o pe taraneasca

    • Fara foto

      Popescu Antonela Madalina , 16 noiembrie 2013

      buna a.......

    • silviana maftei

      silviana maftei (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Super retetatrebuie sa o probez,multumesc!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Foarte gustoasa.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Cu atatea bunatati amestecate...iasa o mancare de te lingi pe buze...Felicitari !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Nu am mai facut de mult,o idee minunata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Imi place tare mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Iar am ajuns la tochitura, cand mai gatesti, e mai buna cand o prepara altul, tine cont si de mine.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Fie taraneasca, fie moldoveneasca, tochitura e preferata mea(chiar dc imi face rau)!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Mmm,imi lasa gura apaa!!!!!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      E foarte buna, as fi vrut si eu o portie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

20 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 g carnat afumat
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g galbiori(sau alt fel de ciuperci)
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 300 g malai
  • sare
  • piper
  • ardei iute

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

silviana maftei (Chef de cuisine)

Super retetatrebuie sa o probez,multumesc!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Curcan fript cu portocale