autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Ton cu piure

Autor: drucsandra (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: drucsandra (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
4 cartofi fierti,, o lingurita unt,, 2 lingurite malai,, o ceapa medie tocata,, 1 conserva de bucati ton fara ulei,, 1 cana supa de ciuperci concentrata,, 1/2 cana lapte,, 1/2 cana brinza rasa,, patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se paseaza cartofii. Se topeste untul si se amesteca bine cu malai, dupa care se adauga supa (in caz in care nu aveti supa facuta fierbeti o cana de apa si dizolvati un cub maggi) si laptele. Se fierbe amestecul. Se adauga tonul si brinza si se amesteca. Se adauga patrunjel. Se pune amestecul intr-un vas, peste cartofii fierti si pasati, se presara cu brinza si se da la cuptor citeva minute.

Pofta mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu piure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ton Tataki cu piure de broccoli

Ton Tataki cu piure de broccoli

Preparare ton tataki : Cuisoarele si piperul se piseaza. Tonul se trece prin amestecul de condimente

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Creveti prajiti in unt si usturoi

Creveti prajiti in unt si usturoi

Pentru foarte multe ţări, creveţii prezintă cele mai consumate şi apreciate fructe de mare.

139 voturi    17 comentarii
10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 cartofi fierti,
  • o lingurita unt,
  • 2 lingurite malai,
  • o ceapa medie tocata,
  • 1 conserva de bucati ton fara ulei,
  • 1 cana supa de ciuperci concentrata,
  • 1/2 cana lapte,
  • 1/2 cana brinza rasa,
  • patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Varza cu crap