autor:

Julia

» » Mancaruri cu peste

TON IN SOS MARINAT

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
- 1 kg ton, - 1 ceapa mica, - 200 g pasta de rosii, - 1 lingura cu pasta de ardei, - 3-4 catei de usturoi, - 1-2 foi dafin, - zeama de lamaie, - ulei, - sare, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Spala pestele,usuca-l bine,taie-l in bucati si pune-l sa se prajeasca in 2-3 linguri cu ulei,doar cat sa-si schimbe culoarea.
Separat,prepara un sos din pasta de rosii,pasta de ardei,piper,sare dupa gust si ceapa data pe razatoare.
Toarna sosul intr-un vas rezistent la foc,pune bucatile de peste si stropeste cu zeama de lamaie.
Adauga foaia de dafin si usturoiul pisat.Da la cuptor,la foc potrivit 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "TON IN SOS MARINAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orez cu piept de pui.si rosii.

Orez cu piept de pui.si rosii.

Dezosam ,spalam si taiem in bucatele pieptul.Rumenim in uleiul de masline,apoi adaugam rosiile taiate

11 voturi    8 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Sea Bass la grill cu legume

Sea Bass la grill cu legume

Sea bass(Robalo)este un peste de apã sãratã,francezi il cheamã Lup de mare.Iubitorii de peste

10 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Sturion in crusta de pesmet cu malai