autor:

Julia

» » Mancaruri cu peste

TON IN SOS MARINAT

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
- 1 kg ton, - 1 ceapa mica, - 200 g pasta de rosii, - 1 lingura cu pasta de ardei, - 3-4 catei de usturoi, - 1-2 foi dafin, - zeama de lamaie, - ulei, - sare, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Spala pestele,usuca-l bine,taie-l in bucati si pune-l sa se prajeasca in 2-3 linguri cu ulei,doar cat sa-si schimbe culoarea.
Separat,prepara un sos din pasta de rosii,pasta de ardei,piper,sare dupa gust si ceapa data pe razatoare.
Toarna sosul intr-un vas rezistent la foc,pune bucatile de peste si stropeste cu zeama de lamaie.
Adauga foaia de dafin si usturoiul pisat.Da la cuptor,la foc potrivit 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "TON IN SOS MARINAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon cu piure de mazare si menta

Somon cu piure de mazare si menta

1. Curatati cartofii, taiati-i cubulete si fierbeti-i intr-un vas cu apa si sare, pana devin aproape

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Saramura de peste

Saramura de peste

Preparare: Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este

89 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Somon la tigaie cu sos de susan