autor:

stoian nicolae

» » Mancaruri cu peste

Ton rosu picant

Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2010

Ingrediente
1 bucata ton file 200gr,, 3 buc. sparanghel verde,, ulei de nuci 20ml,, ulei de masline 30ml ,, ulei susan 10ml,, piper zdrobit,, coaja de lamaie rasa 1 lingurita,, ardei iute rosu 1 bucata,, ardei iute verde 1 bucata,, miere 1 lingurita, sare de mare grunjoasa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata sparanghelul si se fierbe circa 2-3 minute in apa clocotita, dupa care se scoate si se pune in gheata pentru ai pastra culoarea.se curata ardeiul iute de seminte si rosu si verde si se toaca marunt, se amesteca intr-un bol mierea uleiurile, sarea, piperul, coaja de lamaie si ardeiul iute si se unge tonul pe ambele parti. Se pune o tigaie de teflon la incins se pune in ia marinata cu care a fost uns tonul si se soteaza pe ambele parti cam 2 minute (tonul este bun mai medium, nu bine facut pentru ca devine fad). Sparanghelul se soteaza si el si se taie pe lung.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton rosu picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Hering la cuptor cu salata

Hering la cuptor cu salata

Dupa ce se curata si se spala heringii, sunt lasati la scurs circa 15 minute. Se unge cu ulei (eu

14 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste
File de peste cu spanac

File de peste cu spanac

Condimentam pestele cu sare si piper si il dam prin pesmet. Prajim pe ambele parti in putin ulei

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Foarte bun!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Daca nimeresti un ardei cum am nimerit eu azi , vai de mama lui ce picant iese.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 iulie 2010

    Delicios!!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2010

      Delicios si super apetisant!*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 iulie 2010

      Foarte bun,nu imi place mie prea picant,dar nu pun ardeii.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata ton file 200gr,
  • 3 buc. sparanghel verde,
  • ulei de nuci 20ml,
  • ulei de masline 30ml ,
  • ulei susan 10ml,
  • piper zdrobit,
  • coaja de lamaie rasa 1 lingurita,
  • ardei iute rosu 1 bucata,
  • ardei iute verde 1 bucata,
  • miere 1 lingurita
  • sare de mare grunjoasa.

Raporteaza reteta

Retete
de stoian nicolae
Pluta cu creveti

Pluta cu creveti

Se curata si se decorticheza creveti si se scoate intestinul de pe spatele acestuia .ciupercile se

2 voturi    3 comentarii
25 min
Retete de post
salata de fructe de mare

salata de fructe de mare

proces tehnologic;se spala si se rupe salata cu mina caracatita se fierbe in apa vin sare piper boabe

4 voturi    5 comentarii
1h
Retete de post
lup de mare la cuptor

lup de mare la cuptor

Curatam pestele de solzi,il evisceram ,ii scoatem branhile si ii taiem coada si aripioarele.Dupa

5 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu cartofi ca la Alba-Iulia