Ton rosu picant

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ton rosu picant

Ingrediente

  • 1 bucata ton file 200gr,
  • 3 buc. sparanghel verde,
  • ulei de nuci 20ml,
  • ulei de masline 30ml ,
  • ulei susan 10ml,
  • piper zdrobit,
  • coaja de lamaie rasa 1 lingurita,
  • ardei iute rosu 1 bucata,
  • ardei iute verde 1 bucata,
  • miere 1 lingurita
  • sare de mare grunjoasa.

Mod de preparare

Se curata sparanghelul si se fierbe circa 2-3 minute in apa clocotita, dupa care se scoate si se pune in gheata pentru ai pastra culoarea.se curata ardeiul iute de seminte si rosu si verde si se toaca marunt, se amesteca intr-un bol mierea uleiurile, sarea, piperul, coaja de lamaie si ardeiul iute si se unge tonul pe ambele parti. Se pune o tigaie de teflon la incins se pune in ia marinata cu care a fost uns tonul si se soteaza pe ambele parti cam 2 minute (tonul este bun mai medium, nu bine facut pentru ca devine fad). Sparanghelul se soteaza si el si se taie pe lung.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise