autor:

stoian nicolae

» » Mancaruri cu peste

Ton rosu picant

Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2010

Ingrediente
1 bucata ton file 200gr,, 3 buc. sparanghel verde,, ulei de nuci 20ml,, ulei de masline 30ml ,, ulei susan 10ml,, piper zdrobit,, coaja de lamaie rasa 1 lingurita,, ardei iute rosu 1 bucata,, ardei iute verde 1 bucata,, miere 1 lingurita, sare de mare grunjoasa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata sparanghelul si se fierbe circa 2-3 minute in apa clocotita, dupa care se scoate si se pune in gheata pentru ai pastra culoarea.se curata ardeiul iute de seminte si rosu si verde si se toaca marunt, se amesteca intr-un bol mierea uleiurile, sarea, piperul, coaja de lamaie si ardeiul iute si se unge tonul pe ambele parti. Se pune o tigaie de teflon la incins se pune in ia marinata cu care a fost uns tonul si se soteaza pe ambele parti cam 2 minute (tonul este bun mai medium, nu bine facut pentru ca devine fad). Sparanghelul se soteaza si el si se taie pe lung.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton rosu picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Tortellini cu cod pane

Tortellini cu cod pane

Punem sare si piper peste Cod si lasam 10 min. Trecem prin faina si prajim in 5 linguri ulei pana

13 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Filete de Merluccius cu orez de rosii (Filetes de Pescada c/ arroz de tomate)

Filete de Merluccius cu orez de rosii (Filetes de Pescada c/ arroz de tomate)

1)Fileurile se cond. cu sare si piper, usturoiul,sucul de lãmâie si vinul (am pus rosé). Se lasã

5 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Foarte bun!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Daca nimeresti un ardei cum am nimerit eu azi , vai de mama lui ce picant iese.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 iulie 2010

    Delicios!!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2010

      Delicios si super apetisant!*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 iulie 2010

      Foarte bun,nu imi place mie prea picant,dar nu pun ardeii.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata ton file 200gr,
  • 3 buc. sparanghel verde,
  • ulei de nuci 20ml,
  • ulei de masline 30ml ,
  • ulei susan 10ml,
  • piper zdrobit,
  • coaja de lamaie rasa 1 lingurita,
  • ardei iute rosu 1 bucata,
  • ardei iute verde 1 bucata,
  • miere 1 lingurita
  • sare de mare grunjoasa.

Raporteaza reteta

Retete
de stoian nicolae
Pluta cu creveti

Pluta cu creveti

Se curata si se decorticheza creveti si se scoate intestinul de pe spatele acestuia .ciupercile se

2 voturi    3 comentarii
25 min
Retete de post
salata de fructe de mare

salata de fructe de mare

proces tehnologic;se spala si se rupe salata cu mina caracatita se fierbe in apa vin sare piper boabe

4 voturi    5 comentarii
1h
Retete de post
lup de mare la cuptor

lup de mare la cuptor

Curatam pestele de solzi,il evisceram ,ii scoatem branhile si ii taiem coada si aripioarele.Dupa

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pangasius cu legume si orez