Ingrediente
blat: 4 oua, 180 g zahar, un zahar vanilat, 180 g faina, o lingura mai plina cu cacao, un praf de copt., crema:500 g frisca, 60 g bucati de ciocolata rasa, un intaritor de frisca, 200 g brinza nesarata de vaci, 150 g zahar, 3 foi gelatina, 4 banane
Dificultate: Medie | Timp: 1h
69 voturi
Mod de preparare
Din blat se taie un capac ( dar se lasa o dunga pe margine) si se farimiteaza ce se taie.
Crema: frisca se bate cu intaritor. Se amesteca cu bucatile de ciocolata rasa. O banana se piseaza cu o furculita sau cu mixerul si se amesteca cu 200 g brinza nesarata de vaci, 150 g zahar, 3 foi gelatina muiata si frisca.
Pe blat se pun 2-3 banane decojite intregi si crema. Se baga la frigider vreo 4 ore. Inainte de servire se presara cu firimiturile.
Cind se pune crema o vei aranja ca o movila, ca un cuib de cirtita, nu uniform ca la celelalte torturi.
Se serveste rece.