autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort belgian cu migdale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 125 g unt sau margarina, , 125 g zahar, , 2 plicuri de zahar vanilat, , 3 oua, , 125 g samburi de migdale usor prajiti si pisati, , 75 g faina, grasime si faina pentru uns forma.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se porneste cuptorul la treapta doi. Se amesteca untul sau margarina cu zaharul si zaharul vanilat, pana se obtine o spuma.
Se despart ouale. Galbenusurile se pun in crema, alternativ cu migdalele, amestecand.
Se bat albusurile si o treime din ele se pun, alternativ cu faina, in compozitie.
Se ia o forma de tort plata (24-26 cm), se unge cu grasime si se presara faina. Se toarna compozitia si se da la cuptor 40-45 de minute. Prajitura se serveste calda sau rece, garnisita cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort belgian cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Vis de ciocolata

Tort Vis de ciocolata

1.Bati albusurile spuma. Incorporezi galbenusurile frecate cu zaharul,apoi faina si cacaua.Torni

2 voturi    3 comentarii
5h 1 min
Torturi
Cheesecake de zmeurã

Cheesecake de zmeurã

1)Pt. blat: Amestecã biscuiti sfãrâmati (eu am pus biscuiti intregi intr-o pungã de plastic

11 voturi    7 comentarii
45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 125 g unt sau margarina
  • 125 g zahar
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 3 oua
  • 125 g samburi de migdale usor prajiti si pisati
  • 75 g faina
  • grasime si faina pentru uns forma.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort crema de zahar ars