Bateti albusul cu 80 g zahar si frecati galbenusurile cu zaharul ramas.Amestecati albusul cu crema de galbenusuri si adugati faina.Din compozitia rezultata coaceti 4-5 foi.Puneti 600ml lapte la fiert.Inainte de a da in clocot adaugati zaharul si cacaua.Dizolvati amidonul in laptele ramas,adaugind ouale si amestecind bine.Cind laptele da in clocot,adaugati compozitia dizolvata si lasati sa fiarba.Dati vasul deoparte,lasati-o sa se raceasca,apoi intindeti-o uniform pe fiecare foaie.
Dati la rece cel putin 3 ore si apoi taiati in forma de brad,bucatile scoase se aranjeaza deasupra celorlalte.Ornati cu frisca colorind-o dupa preferinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii