1)Bate galbenusele spuma cu zaharul,adauga jumate din cant.de faina,albusele batute spuma.Adauga restul de faina,cacao si praful de copt.
2)Unge o forma rotunda cu unt si tapeteaza cu faina,toarna blatul si da la copt.Dupa ce a copt se lasa sa raceasca,se taie in doua.
3)Se umple cu laptele condensat,eu am pus jumatate de doza.
4)Glazura:topeste ciocolata rupta bucati mici cu smantana,amesteca incontinuu pana se topeste bine si se obtine o crema uniforma.
4)Toarna peste tort.Lasa sa se raceasca,apoi decoreaza cu granule de ciocolata si fisális.
Am servit cu inghetata.
Acest tort se gaseste in toate supermarketurile si cofetarii,pt.ca i-mi place mult am hotarat sa incerc si acasa,am facut pt.niste prietenii dragi.A disparut repede.Mai am o varianta la acest tort,putin diferita dar insiropat!Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii