Se prepara blatul astfel:ouale se separa si se amesteca galbenusurile cu uleiul si zaharul,albusurile se bat spuma si se amesteca apoi cu galbenusurile,care se amesteca apoi cu faina si coaja de portocala.
Crema se prepara conform instructiunilor de pe plic.
Se asmbleaza tortul si ii dati o forma de buturuga taind un pic din tortul asamblat si faceti din sugus tufe de flori(eu am facut cativa tranafiri).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii