autor:

Florenta Dinu

» » Torturi

Tort Buturuga

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 februarie 2012

Ingrediente
8 oua,8 lnguri zahar,8 lpnguri ulei,8 linguri faina,4 plcuri de crema de ciocolata cu rom de la Dr.Oetker(pentru fiecare plic aveti nevoie de 250ml lapte si 3-4 linguri de zahar),coaja de la o portocala si o punga de sugus(luati o punga mai mare pentru a avea mai multe culorieu am luat una de 80 g si nu avea toate culorile)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se prepara blatul astfel:ouale se separa si se amesteca galbenusurile cu uleiul si zaharul,albusurile se bat spuma si se amesteca apoi cu galbenusurile,care se amesteca apoi cu faina si coaja de portocala.
Crema se prepara conform instructiunilor de pe plic.
Se asmbleaza tortul si ii dati o forma de buturuga taind un pic din tortul asamblat si faceti din sugus tufe de flori(eu am facut cativa tranafiri).
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Buturuga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort

Tort "Buturuga de Craciun"

Blat: Batem albusurile spuma impreuna cu apa si praful de copt,adaugam apoi zaharul cate o lingura

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Torturi
Gum Paste sau reteta bazica pentru modelaj in pasta de zahar

Gum Paste sau reteta bazica pentru modelaj in pasta de zahar

C.M.C. -sau Carboximeytil Celuloza,este o guma sintetica(rasina) care da elasticitate si corp , se

20 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 februarie 2012

    Bun tortul si frumos, imi place ! pupici

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 8 oua,8 lnguri zahar,8 lpnguri ulei,8 linguri faina,4 plcuri de crema de ciocolata cu rom de la Dr.Oetker(pentru fiecare plic aveti nevoie de 250ml lapte si 3-4 linguri de zahar),coaja de la o portocala si o punga de sugus(luati o punga mai mare pentru a avea mai multe culorieu am luat una de 80 g si nu avea toate culorile)

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Bun tortul si frumos, imi place ! pupici

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata si caramel