Se framinta toate ingredientele la un loc (fara cele incluse la Crema), se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac 2 foi care se taie in 3 parti pe lungimi egale (cind este calda foaia). In cealalta parte de aluat se pune cacao, se intinde si se fac 12 batoane lungi cit tava, din care se coc cite 6 odata. Budinca (crema) se fierbe cu laptele si se lasa la racit. Se freaca untul cu zaharul si cele 2 vanilii si se amesteca pina se omogenizeaza cu budinca racita. Glazura se face la rece din: 200 g zahar pudra, 3 linguri ulei, 3 linguri cacao, 4 linguri apa fiarta. Se amesteca bine si se toarna pe "cabana".
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii