Se framinta toate ingredientele la un loc (fara cele incluse la Crema), se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac 2 foi care se taie in 3 parti pe lungimi egale (cind este calda foaia). In cealalta parte de aluat se pune cacao, se intinde si se fac 12 batoane lungi cit tava, din care se coc cite 6 odata. Budinca (crema) se fierbe cu laptele si se lasa la racit. Se freaca untul cu zaharul si cele 2 vanilii si se amesteca pina se omogenizeaza cu budinca racita. Glazura se face la rece din: 200 g zahar pudra, 3 linguri ulei, 3 linguri cacao, 4 linguri apa fiarta. Se amesteca bine si se toarna pe "cabana".

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii