Blat:
Se pune untul la topit pe baie de aburi, adaugandu-se 100 grame de ciocolata rasa si piscoturile sfaramate in prealabil cu un robot sau date prin masina de tocat si se mesteca bine. Compozitia rezultata se pune intr-o forma de tort cu fundul detasabil, in care s-a pus folie de plastic putin umezita, presandu-se cu o paleta uniform de jur imprejurul sau.
Crema:
Se dizolva gelatina si zaharul pe baie de aburi in 150 ml. apa. Se amesteca crema de branza, smantana, pliculetele de capuccino, 50 de grame de ciocolata rasa si geletina dizolvata, pana se obtine o crema omogena.
Montaj si ornare:
Se pune crema peste blat si se da la frigider pentru cel putin 5 ore.
Se transfera tortul pe un platou si se orneaza dupa imaginatie cu frisca batuta impreuna cu cele 2 pliculete de cafea solubila.Se presara in ploaie restul de ciocolata rasa.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii