Tort capuccino

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:7 oua,150 gr zahar,120 gr.faina,1 lingura cacao,1 lingura ness
  • Crema:3 galbenusuri,5 plicuri capuccino,200 gr zahar,1 pachet margarina
  • Sirop:400 ml.apa,esenta de rom,200 gr zahar
  • Ornare: frisca

Mod de preparare

Blat:se bat albusurile spuma,se adauga zaharul apoi galbenusurile.Separat se amesteca faina cu cacao si ness-ul,se adauga in compozitie si se amesteca cu o lingura usor de jos in sus.Se pune in tava unsa si tapetata si se da la cuptor la foc mediu.

Crema:se freaca galbenusurile cu zaharul pe aburi pana se ingroasa,se ia de pe foc si se pun pliculetele de capuccino,se freaca margarina si se adauga treptat compozitia cand s-a racit.

Sirop:se amesteca toate ingredientele, se fierbe pana la dizolvarea zaharului,se lasa la racit si se insiropeaza blatul taiat in doua.

Se umple cu crema si se orneaza cu frisca dupa imaginatia fiecaruia

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise - reteta de tarta rustica cu caise. Descopera cum sa prepari o tarta delicioasa si usor de facut, perfecta...

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat

Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat

Reteta simpla si delicioasa de tortilla spaniola. Afla cum sa prepari rapid aceasta mancare traditionala spaniola cu...

Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat
Ardei copti la gratar

Ardei copti la gratar

Ardei copti la gratar
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise