Pentru blat se separa albusele de galbenuse. Albusurile se bat spuma apoi se adauga tot cate 2 linguri de zahar. Se adauga galbenusurile apoi nuca, faina si praful de copt, se amesteca usor si se toarna in forma. Se da la copt cand e rece se taie in 3 felii. Pentru crema se bat ouale pe aburi cu zahar apoi se pune faina si cafeaua ness, cand compozitia s-a ingrosat se i-a de pe foc si se pune la racit. Margarina se freaca spuma si se adauga crema. Se insiropeaza blatul cu un sirop facut din apa si zahar si se intercaleaza blatul cu crema. Pentru ornamente am folosit biscuiti si ciocolata topita.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii