Blatul:
Se amesteca bine zaharul cu ouale , apoi treptat se adauga si faina. Dupa ce ati amestecat-o si a devenit compozitia ca o pasta, o impartim in doua parti egale. Adaugam colorantii ,amestecam usor si apoi turnam cate 2 linguri din fiecare culoare pe mijlocul formei
Crema:
Se pune pe foc o cratita cu zahar si cacao , dupa ce se topeste, se ia de pe foc si se adauga untul , se amesteca foarte bine.Apoi macinam alune, fistic sau nuci , le punem peste crema si se da la frigider.
Eu am ornat cu fructe exotice.
Forma se unge cu margarina rama ca sa nu se lipeasca
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii