Blatul:
Se amesteca bine zaharul cu ouale , apoi treptat se adauga si faina. Dupa ce ati amestecat-o si a devenit compozitia ca o pasta, o impartim in doua parti egale. Adaugam colorantii ,amestecam usor si apoi turnam cate 2 linguri din fiecare culoare pe mijlocul formei
Crema:
Se pune pe foc o cratita cu zahar si cacao , dupa ce se topeste, se ia de pe foc si se adauga untul , se amesteca foarte bine.Apoi macinam alune, fistic sau nuci , le punem peste crema si se da la frigider.
Eu am ornat cu fructe exotice.
Forma se unge cu margarina rama ca sa nu se lipeasca

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii