autor:

cer

» » Torturi

Tort cremos cu fructe

Autor: cer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
-ouă - 8 buc., -zahăr - 400 g, -lapte - 500 ml, -făină - 50 g, -gelatină - 3 pliculeţe, -ananas - 300 g, -cacao - 30 g

Dificultate: Medie Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curăţă ananasul şi se taie cuburi. Gelatina se dizolvă în 100 ml apă. Se separă gălbenuşurile de albuş. Gălbenuşurile se amestecă cu 200 g zahăr, făina şi laptele şi se fierb la foc mic până se îngroaşă. După ce s-a îngroşat se adaugă gelatina dizolvată şi se mai trage un clocot. Se lasă să se răcească. Albuşurile se bat spumă cu restul de zahăr. Se amestecă cele două creme, apoi se împarte în două părţi egale. Una din părţi se colorează cu cacao. Într-un vas tapetat cu unt se toarnă compoziţia în straturi. Între straturi se pun cuburile de ananas. Se pune la frigider şi se ţine câteva ore. Se scoate şi se răstoarnă pe un platou
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cremos cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata cu crema de cocos

Tort de ciocolata cu crema de cocos

Sa ne apucam de treaba :) separam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pudra

5 voturi    1 comentariu
3h
Torturi
3 Chocolate Brownies

3 Chocolate Brownies

Se incinge cuptorul la 190°C. Se topesc impreuna in cuptorul cu microunde sau la bain-marie ciocolata

4 voturi    5 comentarii
45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Interesant tortul tau...pacat ca nu aipus o poza cu o sectiune in el.... Gelatina o dai in clocot ? Nu se poate....

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Nu prea sunt de acord cu albusul crud.Cred ca o fi bun,dar mie nu-mi place.In rest arata bine.

  • patronik

    patronik (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

    Arata ciudat.

Dificultate

Medie

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • -ouă - 8 buc.
  • -zahăr - 400 g
  • -lapte - 500 ml
  • -făină - 50 g
  • -gelatină - 3 pliculeţe
  • -ananas - 300 g
  • -cacao - 30 g

Raporteaza reteta

Retete
de cer
Rulada de peste cu surimi si foi nori

Rulada de peste cu surimi si foi nori

Se amestecă peştele tocat cu ouăle, cu pesmetul şi cu 10 g sare. Se întinde o bucată de folie

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Sidy (Chef de cuisine)

Interesant tortul tau...pacat ca nu aipus o poza cu o sectiune in el.... Gelatina o dai in clocot ? Nu se poate....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema mascarpone si capsuni