Se curăţă ananasul şi se taie cuburi. Gelatina se dizolvă în 100 ml apă. Se separă gălbenuşurile de albuş. Gălbenuşurile se amestecă cu 200 g zahăr, făina şi laptele şi se fierb la foc mic până se îngroaşă. După ce s-a îngroşat se adaugă gelatina dizolvată şi se mai trage un clocot. Se lasă să se răcească. Albuşurile se bat spumă cu restul de zahăr. Se amestecă cele două creme, apoi se împarte în două părţi egale. Una din părţi se colorează cu cacao. Într-un vas tapetat cu unt se toarnă compoziţia în straturi. Între straturi se pun cuburile de ananas. Se pune la frigider şi se ţine câteva ore. Se scoate şi se răstoarnă pe un platou

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii