Albusurile batute spuma se amesteca cu zaharul, alunele si migdalele(sau nucile). Compozitia se imparte in doua si se coc doua blaturi in forma de tort capitonata cu hirtie unsa cu unt. Cind blaturile sint reci se ung cu urmatoarea crema. Se freaca untul cu zaharul pudra, alunele prajite si pisate fin, ciocolata rasa si smintina. Se ung blaturile cu crema, se asaza unul peste altul, se garniseste cu aceeasi crema, cu citeva alune intregi si cu citeva migdale sau nuci taiate.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii