autor:

laura

» » Torturi

Tort cu biscuiti intregi

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
Crema:, 2 pachete cacao ( dr. oetker), 2 pachete zahar pudra cu aroma de vanilie ( dr. oetker), 4 pachete margarina unirea, 1 fiola esenta de rom, 2 litri cafea ( indulcita), 3 pachete biscuiti petit beure duble, 2.3 pliculete zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Margarina se topeste la temperatura camerei si se amesteca cu zaharul pudra si cacao. Se adauga dupa gust esenta de rom.

Biscuitii se inmoaie in cafeaua indulcita dupa gust.

Se asaza in tava cate un rand de biscuiti inmuiati in cafea si un strat de crema, peste stratul de crema se pot pune alune, nuci, nuca de cocos pisate bine.



Se lasa la frigider 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu biscuiti intregi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Crema de vanilie cu ciocolata si banane caramelizate

Crema de vanilie cu ciocolata si banane caramelizate

1. Pentru baza de ciocolata, topeste untul/margarina cu ciocolata la bain-marie .Adauga la ciocolata

20 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tarta cu strugurei rosi (rozinchine)

Tarta cu strugurei rosi (rozinchine)

Se bat 3 oua. Se adauga 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina amestecate cu 1 lingurita de praf

4 voturi    12 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Pintilie Sica , 28 noiembrie 2014

    nu inteleg nimic din aceasta reteta! ce gramaj sa aiba margarina de 25o gr. sau de 500 gr.? Cacaoa ce gramaj ????????

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • Crema:
  • 2 pachete cacao ( dr. oetker)
  • 2 pachete zahar pudra cu aroma de vanilie ( dr. oetker)
  • 4 pachete margarina unirea
  • 1 fiola esenta de rom
  • 2 litri cafea ( indulcita)
  • 3 pachete biscuiti petit beure duble
  • 2.3 pliculete zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Brownie cu cireşe