autor:

laura

» » Torturi

Tort cu biscuiti intregi

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
Crema:, 2 pachete cacao ( dr. oetker), 2 pachete zahar pudra cu aroma de vanilie ( dr. oetker), 4 pachete margarina unirea, 1 fiola esenta de rom, 2 litri cafea ( indulcita), 3 pachete biscuiti petit beure duble, 2.3 pliculete zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Margarina se topeste la temperatura camerei si se amesteca cu zaharul pudra si cacao. Se adauga dupa gust esenta de rom.

Biscuitii se inmoaie in cafeaua indulcita dupa gust.

Se asaza in tava cate un rand de biscuiti inmuiati in cafea si un strat de crema, peste stratul de crema se pot pune alune, nuci, nuca de cocos pisate bine.



Se lasa la frigider 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu biscuiti intregi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort fantezie de fructe

Tort fantezie de fructe

Ouale se mixeaza impreuna cam 10 minute pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul si zaharul

1 vot    0 comentarii
1h 25 min
Torturi
Tort Steliana

Tort Steliana

Mai intai, se da la cuptor putina nuca macinata presarata cu zahar, intr-o tava cu foaie de copt.

2 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Pintilie Sica , 28 noiembrie 2014

    nu inteleg nimic din aceasta reteta! ce gramaj sa aiba margarina de 25o gr. sau de 500 gr.? Cacaoa ce gramaj ????????

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • Crema:
  • 2 pachete cacao ( dr. oetker)
  • 2 pachete zahar pudra cu aroma de vanilie ( dr. oetker)
  • 4 pachete margarina unirea
  • 1 fiola esenta de rom
  • 2 litri cafea ( indulcita)
  • 3 pachete biscuiti petit beure duble
  • 2.3 pliculete zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu pere si crema de iaurt