autor:

iuliana tarnoveanu

» » Torturi

Tort cu blat de cacao

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
8oua, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina, 3linguri cacao, 2plicuri praf de frisca, sirop din compot, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se face un blat din oua, zahar, faina si cacao, care se coace la foc potrivit. Rece se taie in doua, insiropindu-se cu lichidul din compot de fructe (de oricare).
Se orneaza cu frisca si fructe din compot etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu blat de cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu blat de cacao si crema de ciocolata

Tort cu blat de cacao si crema de ciocolata

Pentru Blatul de cacao 1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Unge cu unt si tapeaza cu faina o tava

30 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort cu blat de cacao si mouse de ciocolata

Tort cu blat de cacao si mouse de ciocolata

Blaturi: Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,impreuna cu

10 voturi    6 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    m@d@ , 21 august 2009

    Foarte gustos!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    In fotografii blatul este taiat in 3 parca,nu?!In reteta doar in doua.Oricum,usor si rapid.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Ce simplu este acest tort, eu nu pun intaritor de frisca deoarece la prajituri si torturi folosesc frisca vegetala si se intareste super.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

      Eu adaug şi întăritor de frişcă, 4 linguri de ulei şi 4 linguri apă! Încercaţi şi dv. Oricum e f. bun şi ăsta. Fiecare le face diferit! Felicitări!!!

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      Mie de obicei imi place tortul cu blatul alb si crema de ciocolata. Dar cred ca este bun si asa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 8oua
  • 8 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • 3linguri cacao
  • 2plicuri praf de frisca
  • sirop din compot
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

m@d@

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort de morcovi cu nuca Tort de morcovi cu nuca

Se curata morcovii de coaja. Se spala si rad marunt. Se cantaresc, este nevoie de o cantitate de 300 gr morcov ras. Se asaza intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tort cu iaurt si caise Tort cu iaurt si caise

Este un desert care se pregateste repede, este gata in 20- 30 minute maxim. Se spală fructele, se lasă sa se scurga intr-o sita,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort cu nuca de cocos si zmeura