Se pun biscuitii intr-o punga si se sfarama cu sucitorul cat mai marunt.
Se amesteca cu untul si se aseaza pe fundul unei forme de tort, captusita cu hartie cerata. Deasupra se presara 3/4 din alunele tocate.
Se amesteca bine (eventual cu mixerul) branza de vaci, iaurtul si zeama de lamaie.
Separat, se face un piure din 150 g de capsuni, se adauga zaharul si gelatina, se pune pe foc sa dea cateva clocote si pe urma se incorporeaza in crema de branza. Se pun deoparte cateva capsuni, iar celelalte se taie marunt si se introduc in crema.
Se toarna compozitia in forma (peste stratul de biscuiti cu unt), se baga la frigider si se lasa circa 3 ore. Se garniseste cu restul de capsuni si alune.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii