autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu brinza de vaci, biscuiti si fructe.

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
Blatul: 200 g biscuiti cu unt, 80 g unt topit, Stratul de brânza: 5 foi de gelatina, 400 g brânza de vaci,125g, smântâna groasa de patiserie, 41g. de zahar, zcama si coajarasadt, la o lamâie, 200 g frisca, 100 g piscoturi, Glazura: 350 mi sirop limpede de struguri, 5 foi de gelatina Ornare:, 100 g struguri albi, 2 caise (pot fi si din conserva)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pentru blart sfarâmi biscuitii cu un sucitor si îi amesteci cu untul
lichid, apoi asezi amestecul pe fundul formei de tarta, presezi un
pic si dai 30 de minute la rece.
Cele 5 foi de gelatina le înmoi în apa rece. Amesteci bine brinza
cu smântâna pentru patiserie, zahar, zeama si coaja de lamâie.
3 linguri din masa de brânza le incalzesti într-un vas si desfaci gelatina
în ea, dupa care incorporezi în restul amestecului. Bati bine
frisca si o adaugi. 1/3 din amestccul de brânza cu gelatina asezi peste
blarul de biscuiti, nivelezi, peste stratul de brânza pui piscoturile
si apoi restul cremei de brânza. Dai tarta la frigider 2 ore.
Pentru glazura, înmoi gelatina în apa rece. Apoi o dizolvi la foc mic,
în 3-4 linguri de sirop de struguri. O amesteci cu restul de sirop si
o torni uniform peste tarta. Strugurii împreuna cu jumatatilede
caise, îi asezi decorativ pe tarta. O mai dai 3 ore la frigider.Înainte
de a o servi, scoti tarta din tava si o tai felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu brinza de vaci, biscuiti si fructe." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de vanilie si mure.

Tort cu crema de vanilie si mure.

Se face mai intai crema de vanilie cu 200 ml lapte si 200 ml frisca lichida Hulala, pe care o bagam

12 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort Dobos

Tort Dobos

In primul rand scoatem untul sa stea la temperatura camerei, si decupam cate sase foi rotunde,de

8 voturi    3 comentarii
3h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Blatul: 200 g biscuiti cu unt
  • 80 g unt topit
  • Stratul de brânza: 5 foi de gelatina
  • 400 g brânza de vaci,125g
  • smântâna groasa de patiserie
  • 41g. de zahar
  • zcama si coajarasadt
  • la o lamâie
  • 200 g frisca
  • 100 g piscoturi
  • Glazura: 350 mi sirop limpede de struguri
  • 5 foi de gelatina Ornare:
  • 100 g struguri albi
  • 2 caise (pot fi si din conserva)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
France`s Cake