Pentru blart sfarâmi biscuitii cu un sucitor si îi amesteci cu untul
lichid, apoi asezi amestecul pe fundul formei de tarta, presezi un
pic si dai 30 de minute la rece.
Cele 5 foi de gelatina le înmoi în apa rece. Amesteci bine brinza
cu smântâna pentru patiserie, zahar, zeama si coaja de lamâie.
3 linguri din masa de brânza le incalzesti într-un vas si desfaci gelatina
în ea, dupa care incorporezi în restul amestecului. Bati bine
frisca si o adaugi. 1/3 din amestccul de brânza cu gelatina asezi peste
blarul de biscuiti, nivelezi, peste stratul de brânza pui piscoturile
si apoi restul cremei de brânza. Dai tarta la frigider 2 ore.
Pentru glazura, înmoi gelatina în apa rece. Apoi o dizolvi la foc mic,
în 3-4 linguri de sirop de struguri. O amesteci cu restul de sirop si
o torni uniform peste tarta. Strugurii împreuna cu jumatatilede
caise, îi asezi decorativ pe tarta. O mai dai 3 ore la frigider.Înainte
de a o servi, scoti tarta din tava si o tai felii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii