autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu brinza de vaci, biscuiti si fructe.

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
Blatul: 200 g biscuiti cu unt, 80 g unt topit, Stratul de brânza: 5 foi de gelatina, 400 g brânza de vaci,125g, smântâna groasa de patiserie, 41g. de zahar, zcama si coajarasadt, la o lamâie, 200 g frisca, 100 g piscoturi, Glazura: 350 mi sirop limpede de struguri, 5 foi de gelatina Ornare:, 100 g struguri albi, 2 caise (pot fi si din conserva)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru blart sfarâmi biscuitii cu un sucitor si îi amesteci cu untul
lichid, apoi asezi amestecul pe fundul formei de tarta, presezi un
pic si dai 30 de minute la rece.
Cele 5 foi de gelatina le înmoi în apa rece. Amesteci bine brinza
cu smântâna pentru patiserie, zahar, zeama si coaja de lamâie.
3 linguri din masa de brânza le incalzesti într-un vas si desfaci gelatina
în ea, dupa care incorporezi în restul amestecului. Bati bine
frisca si o adaugi. 1/3 din amestccul de brânza cu gelatina asezi peste
blarul de biscuiti, nivelezi, peste stratul de brânza pui piscoturile
si apoi restul cremei de brânza. Dai tarta la frigider 2 ore.
Pentru glazura, înmoi gelatina în apa rece. Apoi o dizolvi la foc mic,
în 3-4 linguri de sirop de struguri. O amesteci cu restul de sirop si
o torni uniform peste tarta. Strugurii împreuna cu jumatatilede
caise, îi asezi decorativ pe tarta. O mai dai 3 ore la frigider.Înainte
de a o servi, scoti tarta din tava si o tai felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu brinza de vaci, biscuiti si fructe." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Transh ciocolata-tort cu crema

Transh ciocolata-tort cu crema

Se tapeteaza o tava de 25*30 cu hirtie de pergament. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se

13 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
Tort cu crema de afine

Tort cu crema de afine

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3.

0 voturi    0 comentarii
4h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Blatul: 200 g biscuiti cu unt
  • 80 g unt topit
  • Stratul de brânza: 5 foi de gelatina
  • 400 g brânza de vaci,125g
  • smântâna groasa de patiserie
  • 41g. de zahar
  • zcama si coajarasadt
  • la o lamâie
  • 200 g frisca
  • 100 g piscoturi
  • Glazura: 350 mi sirop limpede de struguri
  • 5 foi de gelatina Ornare:
  • 100 g struguri albi
  • 2 caise (pot fi si din conserva)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor fara coacere Tort racoritor fara coacere

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit la bain marie, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Amestecul obtinut se pune

2 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu crema de clementine si cappucino Tort cu crema de clementine si cappucino

Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
TORT GARGARITA