autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu brinza de vaci, biscuiti si fructe.

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
Blatul: 200 g biscuiti cu unt, 80 g unt topit, Stratul de brânza: 5 foi de gelatina, 400 g brânza de vaci,125g, smântâna groasa de patiserie, 41g. de zahar, zcama si coajarasadt, la o lamâie, 200 g frisca, 100 g piscoturi, Glazura: 350 mi sirop limpede de struguri, 5 foi de gelatina Ornare:, 100 g struguri albi, 2 caise (pot fi si din conserva)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pentru blart sfarâmi biscuitii cu un sucitor si îi amesteci cu untul
lichid, apoi asezi amestecul pe fundul formei de tarta, presezi un
pic si dai 30 de minute la rece.
Cele 5 foi de gelatina le înmoi în apa rece. Amesteci bine brinza
cu smântâna pentru patiserie, zahar, zeama si coaja de lamâie.
3 linguri din masa de brânza le incalzesti într-un vas si desfaci gelatina
în ea, dupa care incorporezi în restul amestecului. Bati bine
frisca si o adaugi. 1/3 din amestccul de brânza cu gelatina asezi peste
blarul de biscuiti, nivelezi, peste stratul de brânza pui piscoturile
si apoi restul cremei de brânza. Dai tarta la frigider 2 ore.
Pentru glazura, înmoi gelatina în apa rece. Apoi o dizolvi la foc mic,
în 3-4 linguri de sirop de struguri. O amesteci cu restul de sirop si
o torni uniform peste tarta. Strugurii împreuna cu jumatatilede
caise, îi asezi decorativ pe tarta. O mai dai 3 ore la frigider.Înainte
de a o servi, scoti tarta din tava si o tai felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu brinza de vaci, biscuiti si fructe." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate spuma untul cu toata cantitatea de zahar, zaharul vanilat si esenta de rom pana devine usor

5 voturi    6 comentarii
4h
Torturi
Tort Eclair cu cappuccino si caramel

Tort Eclair cu cappuccino si caramel

Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de copt. Intr-o

10 voturi    10 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Blatul: 200 g biscuiti cu unt
  • 80 g unt topit
  • Stratul de brânza: 5 foi de gelatina
  • 400 g brânza de vaci,125g
  • smântâna groasa de patiserie
  • 41g. de zahar
  • zcama si coajarasadt
  • la o lamâie
  • 200 g frisca
  • 100 g piscoturi
  • Glazura: 350 mi sirop limpede de struguri
  • 5 foi de gelatina Ornare:
  • 100 g struguri albi
  • 2 caise (pot fi si din conserva)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Tort cu ricotta si fructe de padure