Se amesteca galbenusurile de ou cu zaharul si sucul de portocala. Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in galbenuse alaturi de faina amestecata cu amidonul si praful de copt. Se coace blatul in forma unsa si pudrata cu faina. Se lasa sa se raceasca pe un gratar de bucatarie.
Se pune gelatina la muiat conform instructiunilor de pe plic. Brinza dulce se amesteca cu zaharul, iaurtul, zeama de lamiie. Coacazele se fac piure si se adauga si ele la amestecul de brinza. Se pune si gelatina muiata. Crema se da la rece 40 min. Se pune apoi pe blatul rece. Smintina se bate cu un plic de intaritor si se toarna deasupra tortului. Se pot inlocui coacazele cu mure sau zmeura.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii