Amestecam si omogenizam bine ouale intregi cu zaharul;
Adaugam cacao amestecata cu vanilia;
Separat se amesteca iaurtul cu laptele,iar intr-un alt vas faina cu praful de copt;
Unim compozitia de oua cu cea de lapte,omogenizam si adaugam peste cea de faina ;
Turnam totul intr-o tava unsa si tapetata cu unt si faina ,introducem tava in cuptorul incins 180°C timp de 40\'
Este un tort simpl si pufos in interior ft bun pt micul dejun sau pt o gustare intre mese;
Optional se poate orna cu crema finetti sau nuttela pe deasupra,asta pt persoanele mai pofticioase!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii