Amestecam si omogenizam bine ouale intregi cu zaharul;
Adaugam cacao amestecata cu vanilia;
Separat se amesteca iaurtul cu laptele,iar intr-un alt vas faina cu praful de copt;
Unim compozitia de oua cu cea de lapte,omogenizam si adaugam peste cea de faina ;
Turnam totul intr-o tava unsa si tapetata cu unt si faina ,introducem tava in cuptorul incins 180°C timp de 40\'
Este un tort simpl si pufos in interior ft bun pt micul dejun sau pt o gustare intre mese;
Optional se poate orna cu crema finetti sau nuttela pe deasupra,asta pt persoanele mai pofticioase!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii