autor:

Nicolae

» » Torturi

tort cu caise

Autor: Nicolae (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicolae (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
6 oua,1 cana de zahar,1-2 pachetele zahar vanilat sau aroma de vanilie,1 cana faina de griu,un borcan de 800 gr compot de caise ,smintina rece petru frisca+zahar fin(macinat),1 plic praf de glazura

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se bat oule cu zaharul spuma, dupa care se adauga faina de griu se optine o compozitie pentru blatul de tort ,se incinge cuptorul si se coace blatul se lasa sa faca o culoare auri placuta,dupa ce se raceste se tae in doua jumatate grosimea se insiropeaza cele doua foi de blat cu sirop din compot,se tae caisile bucati mici si se pune un strat peste toata foaia dupa care se pune strat de frisca peste caise si se acopera cu celalta foae de blat insiropata,se pune un strat de glazura deasupra si se orneaza cu frisca dupa modelul dorit se da la rece sa se intareasca dupa cre se poate sevi...pofta buna...
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu caise

Tort cu caise

Preparare blat: se separa ouale, albus de galbenus. Albusurile se bat spuma cu putina sare, galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Tort pufos cu crema si dulceata de caise

Tort pufos cu crema si dulceata de caise

amestecam ouale intregi cu putina sare fina,adaugam zaharul,mixam totul bine,incorporam iaurtul,uleiul

8 voturi    10 comentarii
45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Intr-adevar, un tort simplu si gustos!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Nicolae, simplu şi bun tortul tău!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Cred ca e un deliciu. Arata foarte bine

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,1 cana de zahar,1-2 pachetele zahar vanilat sau aroma de vanilie,1 cana faina de griu,un borcan de 800 gr compot de caise ,smintina rece petru frisca+zahar fin(macinat),1 plic praf de glazura

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Intr-adevar, un tort simplu si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor fara coacere Tort racoritor fara coacere

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit la bain marie, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Amestecul obtinut se pune

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu crema de clementine si cappucino Tort cu crema de clementine si cappucino

Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Musuroi cu banane