Se bat oule cu zaharul spuma, dupa care se adauga faina de griu se optine o compozitie pentru blatul de tort ,se incinge cuptorul si se coace blatul se lasa sa faca o culoare auri placuta,dupa ce se raceste se tae in doua jumatate grosimea se insiropeaza cele doua foi de blat cu sirop din compot,se tae caisile bucati mici si se pune un strat peste toata foaia dupa care se pune strat de frisca peste caise si se acopera cu celalta foae de blat insiropata,se pune un strat de glazura deasupra si se orneaza cu frisca dupa modelul dorit se da la rece sa se intareasca dupa cre se poate sevi...pofta buna...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii