Se amesteca cu mixerul ouale, zaharul si un zahar vanilat. Se adauga faina, praful de copt si cacao si se face un aluat omogen care se toarna in tava de tort tapetata cu hartie de copt. Se coace 25-30 min pina cind scobitoarea este curata.
Blatul se lasa sa se raceasca bine pe un gratar de bucatarie, apoi se insiropeaza cu lichiorul. Se scurg caisele din conserva, si daca este nevoie se decojesc. Gelatina se pune la muiat conform instructiunilor de pe plic. Mascarpone se amesteca cu iaurtul, zaharul vanilat si zaharul pudra. Se amesteca gelatina dizolvata cu 5-6 linguri din acest amestec apoi se adauga in restul de crema. Se lasa la rece 50 min. Se bate frisca si se adauga in crema imediat ce acesta incepe sa se intareasca. In jurul blatului se pune inelul pentru tort apoi 1/3 din crema. Se opresc citeva caise pentru decor, restul se pun pe tort. Se pune restul de crema si se da la rece. Dupa ce a trecut timpul de racire ,se inlatura inelul si se decoreaza tortul cu cacao si cu restul de fructe.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii