4 galbenusuri le-am mixat cu 50 gr fructoza. 120 gr capsuni le-am pasat, iar piure-ul l-am amestecat cu crema de ou. Am adaugat faina si jumatate de lingurita bicarbonat de sodiu stins cu putin suc lamaie si am omogeniat compozitia. Albusurile de la 4 oua le-am mixat pana cand am obtinut o spuma tare pe care am incorporat-o in crema de mai sus. Am copt pandispanul la 170 grade Celsius pana cand a trecut proba cu scobitoarea.
Capsunile si ciocolata le-am taiat bucatele.
5 gr agar agar le-am amestecat cu 100 ml apa si le-am lasat sa fiaba 2 minute. Am lasat sa se racoreasca putin. Smantana am mixat-o pana cand am obtinut o frisca consistenta. Cand agar agar-ul s-a racit putin l-am amestecat cu iaurt, extract de vanilie si miere, apoi am adaugat frisca. In final am adaugat capsunile, ciocolata si am amestecat usor.
Pandispanul l-am taiat pentru a obtine 2 discuri aprox. identice. In tava in care am copt pandispanul am pus ½ din blat, am adaugat ½ din crema, iar pe margine am asezat feliute de capsuni, am adaugat si restul de crema si cea de-a doua jumatate de blat. Am lasat la rece pana a doua zi.
Pentru decor am folosit ciocolata si capsuni.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii