Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana capata aspect cremos.
Se amesteca crema cu untul (untul trebuie frecat tot spuma).
Se adauga ciocolata (topita), faina si, la urma, cele 2 albusuri batute spuma;
Se scoate vanilia, se toarna compozitia intr-o forma foarte bine unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace cam 30 de minute la cuptor.
Cand este gata, tortul ramane totusi putin moale la mijloc, se rastoarna dupa ce s-a racit si se glaseaza cu glazura de ciocolata. La final se orneaza cu capsune proaspete taiate pe jumatate sau chiar intregi.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii