Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana capata aspect cremos.
Se amesteca crema cu untul (untul trebuie frecat tot spuma).
Se adauga ciocolata (topita), faina si, la urma, cele 2 albusuri batute spuma;
Se scoate vanilia, se toarna compozitia intr-o forma foarte bine unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace cam 30 de minute la cuptor.
Cand este gata, tortul ramane totusi putin moale la mijloc, se rastoarna dupa ce s-a racit si se glaseaza cu glazura de ciocolata. La final se orneaza cu capsune proaspete taiate pe jumatate sau chiar intregi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii