Se bat spuma ouale cu 150g zahar tos si un plic de zahar vanilat;se pune faina amestecata cu praf de copt si amidon.Se toarna compozitia intr-o forma de tort unsa numai pe fund si se coace 20min.Se scoate si se lasa sa se racoreasca.Se taie blatul pe doua nivele;ambele se ung cu gem si se suprapun.Se inmoaie in apa rece 8 foi de gelatina.Se incalzeste laptele cu zahar vanilat si 75g zahar tos;se dizolva inauntru gelatina.Se lasa la racit,iar cand incepe sa se intareasca,se adauga crema de iaurt si frisca.Crema se pune intr-un sprit si se aplica pe tort sub forma de rozete mari.Se lasa tortul la frigider peste noapte.Se taie cuburi 150g capsuni;restul se paseaza cu 50g zahar si se incalzesc ;se dizolva inauntru restul de gelatina si se inglobeaza cuburile de capsuni.Aceasta compozitie se repartizeaza p0e tort si lasa sa se intareasca.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii