Se bat spuma ouale cu 150g zahar tos si un plic de zahar vanilat;se pune faina amestecata cu praf de copt si amidon.Se toarna compozitia intr-o forma de tort unsa numai pe fund si se coace 20min.Se scoate si se lasa sa se racoreasca.Se taie blatul pe doua nivele;ambele se ung cu gem si se suprapun.Se inmoaie in apa rece 8 foi de gelatina.Se incalzeste laptele cu zahar vanilat si 75g zahar tos;se dizolva inauntru gelatina.Se lasa la racit,iar cand incepe sa se intareasca,se adauga crema de iaurt si frisca.Crema se pune intr-un sprit si se aplica pe tort sub forma de rozete mari.Se lasa tortul la frigider peste noapte.Se taie cuburi 150g capsuni;restul se paseaza cu 50g zahar si se incalzesc ;se dizolva inauntru restul de gelatina si se inglobeaza cuburile de capsuni.Aceasta compozitie se repartizeaza p0e tort si lasa sa se intareasca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii