Ingrediente
Ingrediente (pentru 12 bucati): 50 g unt, , 100 g biscuiti, , 75 g migdale macinate, , 2 oua, , 150 g zahar, , 1 plic zahar vanilat, , 600 g branza de vaci, , 200 g smantana acrisoara, , zeama de la o lamaie, , 750 g capsuni.
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
2 voturi
Mod de preparare
Se-ncinge cuptorul la 150°. Se freaca ouale cu zaharul si cu zaharul vanilat pana ce devin spumoase si se incorporeaza branza, smantana si zeama de lamaie. Se intinde crema astfel preparata peste blatul din forma, se coace circa o ora pana ce se rumeneste usor si se lasa sa se raceasca.
Se curata capsunile, se taie in doua si se aseaza peste crema. Peste capsuni se toarna gelatina rosie (se gaseste in comert) amestecata cu putina zeama de capsuni si se lasa sa se intareasca. Se poate orna cu frisca.