Se incinge cuptorul la 180gr.. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca bine cu 100 g de zahar, iar albusurile se bat spuma cu 4 linguri de apa. Se incorporeaza, pe rand, in crema de galbenusuri, nuca macinata, coaja rasa de lamaie si albusurile, se toarna aluatul astfel obtinut intr-o forma unsa si se coace circa 30 de minute in cuptorul incins.
Se inmoaie gelatina in apa calduta si se lasa sa se dizolve. Se spala capsunile sub jetul de apa, se indeparteaza coditele si se maruntesc in mixer, dupa ce s-au pus 6 deoparte, pentru ornat. Se amesteca piureul de capsuni cu restul de zahar, branza de vaci, zeama de lamaie si gelatina si la sfarsit se incorporeaza frisca batuta.
Se intinde crema peste blatul copt, se lasa sa se inchege si se garniseste tortul cu jumatati de capsuni si frunzulite de menta.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii