Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 linguri unt, 250 gr. faina, un praf de sare, 1/2 kg. capsuni, 5 linguri smintina, 3 linguri zahar, 2 linguri rom
Dificultate: Medie | Timp: 2h 50 min
Mod de preparare
Se freaca untul cu smintina si sarea, se adauga treptat faina, se framinta repede, se formeaza o minge si se da la rece timp de 2 ore. Se intinde o foaie cit forma de tort. Se aseaza in forma unsa si se coace la foc iute. Deasupra, se aseaza capsunile spalate si scurse bine, apoi smintina frecata cu zahar se toarna printre ele in forma de arabescuri si se stropeste cu rom.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu capsuni" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
1.Se prepara blatul,mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu galbenusurile zdrobite,cu faina
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mariela (Bucatar sef):
mie mi-a iesit ca o inima cu un gust fantastic.