autor:

Fara foto

» » Torturi

TORT CU CICOLATA SI FRUCTE

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
un blat, ciocolata finetti, esenta rom, fructe: banane, capsuni, zahar

Dificultate: Medie Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Blatul se taie in cate bucati dorim. Se insiropeaza fiecare portiune de blat cu sirop preparat din apa, zahar si rom, pe care le fierbem 10 min pe aragaz. Dupa ce insiropam portiunea de blat, ii punem ciocolata incalzita si fructele taiate (banane si capsuni). Asa facem pana la final. Dupa ce am terminat de ornat tortul il lasam la rece in frigider cel putin 1 ora, dupa care il putem manca.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT CU CICOLATA SI FRUCTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Sponge cake cu crema de lămaie

Sponge cake cu crema de lămaie

Un tort foarte fin și delicat pe care in fac foarte repede și ai mei sunt incintați ori de cite

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Tort aniversar

Tort aniversar

Se pun merele,curatate de coaja si seminte,la fiert cu zaharul, laptele si putina scortisoara.Intre

10 voturi    9 comentarii
3h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • un blat
  • ciocolata finetti
  • esenta rom
  • fructe: banane
  • capsuni
  • zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de ciocolata