Blatul se taie in cate bucati dorim. Se insiropeaza fiecare portiune de blat cu sirop preparat din apa, zahar si rom, pe care le fierbem 10 min pe aragaz. Dupa ce insiropam portiunea de blat, ii punem ciocolata incalzita si fructele taiate (banane si capsuni). Asa facem pana la final. Dupa ce am terminat de ornat tortul il lasam la rece in frigider cel putin 1 ora, dupa care il putem manca.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii