Topim ciocolata si untul la bain marie sau microunde. Adaugam zaharul si amestecam bine. Adaugam ouale pe rand. Separat cernem faina cu cacao, sare si praf de copt si le adaugam in compozitie. La sfarsit adaugam vanilie sau esenta de migdale. Facem un caramel din 2 linguri de zahar care-l amestecam cu 4-5 linguri de lfrisca lichida. Turanm compozitia in tava, turnam caramelul in rauri peste compozitie si punem la cuptor 20 - 25 minute la foc mediu.
Crema
Se topeste ciocolata la bain marie si se amesteca cu frisca lichida...o lasam sa stea la rece minim jumate de ora si apoi o batem.
Taiem blatul racit in doua si punem jumate de crema in mijloc si jumate deasupra. razuim un pic de ciocolata peste si punem migdale felii, facem din nou caramel din 3-4 linguri de zahar amestecat cu frisca lichida si turanm in rauri peste.
o bunatate!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii