Preparare:
Se prepara blatul de tort (e mai bine sa se faca in ziua anterioara). Se bat albusurile spuma cu zaharul si cu un varf de cutit de sare. Galbenusurile se bat pana se deschid la culoare, se adauga faina, cacao si praful de copt cernute si pe urma albusurile, amestecand incet. Se pune amestecul intr-o forma pentru cuptor rotunda (cu diametrul de 24 cm) tapetata cu faina si se pune in cuptorul preincalzit la 180ºC, 40-45 minute (trebuie sa treaca testul scobitorii). Se scoate si se lasa sa se raceasca pe un gratar.
Ciocolata se rade cu cutitul de curatat cartofi si se pune la congelator. Visinele se scurg bine. Se taie blatul in trei felii pe orizontala. Se prepara frisca din smantana si zahar. Se asaza pe un platou prima felie, se insiropeaza cu kirsch, se pune un strat de frisca si se pe deasupra se distribuie
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii