Cum procedezi pentru blat: amesteci bine toate ingredientele,apoi imparti aluatul in doua,pe care le pui separat intr-o forma de tort. Dupa ce s-au copt cele 2 blaturi, le lasi deoparte si pregatesti crema.
Cum procedezi pentru crema:pasezi bananele si le amesteci cu zaharul,coaja si zeama de lamaie si margarina pana obtii o crema. Insiropezi blatul cu un sirop fiert din o cana de apa,1 plic zahar vanilat si 2 linguri de zahar, apoi il umpli cu 2/3 din crema. Imbraci tortul cu restul de crema si-l ornezi cu felii de banane.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii