Cum procedezi pentru blat: amesteci bine toate ingredientele,apoi imparti aluatul in doua,pe care le pui separat intr-o forma de tort. Dupa ce s-au copt cele 2 blaturi, le lasi deoparte si pregatesti crema.
Cum procedezi pentru crema:pasezi bananele si le amesteci cu zaharul,coaja si zeama de lamaie si margarina pana obtii o crema. Insiropezi blatul cu un sirop fiert din o cana de apa,1 plic zahar vanilat si 2 linguri de zahar, apoi il umpli cu 2/3 din crema. Imbraci tortul cu restul de crema si-l ornezi cu felii de banane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii