autor:

Adriana K.D.

» » Torturi

Tort cu crema de branza de vaci

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 martie 2011

Ingrediente
Ingrediente pentru blat:, , 6 oua, 4 linguri faina, 6 linguri zahar, 2 linguri cacaua, 90 ml ulei, 1 praf de copt, , Pentru crema:, , 500g branza de vaci dulce si cremoasa, 200g zahar, 250g margarina iar la crema de branza am adaugat zahar vanilat bourbon, , Pentru galazura:, 2 plicuri de budinca de vanilie, 700 ml suc de zmeura, 3-4 linguri de zahar

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

16 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul cate putin pana se termina. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi cate putin uleiul ,faina care este amestecata cu cacao si praful de copt. Se pune la cuptorul preincalzit, intr-o tava de tort unsa si tapetata.
Sparat se amesteca brinza cu untul cu zaharul, pana obtinem o spuma apoi se pune la frigider.
Peste blatul racit se pune crema din brinza si margarina iar apoi se pune budinca preparata cu sucul de zmeura.Dam la rece apoi putem servi
Pofta Buna!
Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul cate putin pana se termina. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi cate putin uleiul ,faina care este am
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Torturi
Tort cu blat de negresa, blat migdale si crema mascarpone

Tort cu blat de negresa, blat migdale si crema mascarpone

Blat negresa reteta o gasiti aici am copt in tava 22 cm diametru. Blat cu migdale reteta aici in

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Minitortulete cu crema de dovleac

Minitortulete cu crema de dovleac

Blat: Albusurile impreuna cu apa se bat spuma.Adaugam zaharul si cand avem o bezea tare adaugam

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dannyela Elena , 26 octombrie 2014

    am facut si eu dar cu fanta, e ff buna

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

16 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru blat:
  • 6 oua
  • 4 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacaua
  • 90 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • Pentru crema:
  • 500g branza de vaci dulce si cremoasa
  • 200g zahar
  • 250g margarina iar la crema de branza am adaugat zahar vanilat bourbon
  • Pentru galazura:
  • 2 plicuri de budinca de vanilie
  • 700 ml suc de zmeura
  • 3-4 linguri de zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Cartofi aurii

Cartofi aurii

Se curata cartofi se spala, apoi se taie in cuburi mai mari, iar intr-o oala se pun cartofi cu secretul

21 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fursecuri fragede

Fursecuri fragede

Ouăle se bat cu zahărul timp de 2 - 3 minute cu ajutorul unui mixer, iar apoi treptat se adaugă

19 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Prajitura pufoasa cu budinca

Prajitura pufoasa cu budinca

Preparare blat: Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga galbenusurile si cacaoa,

187 voturi    25 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort Lela Tort Lela

Literele de ciocolata alba: Se topeste ciocolata alba, pe baie de aburi sau in vasul de la chocolate fondue si se toarna in formele

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Tort Ou de Paste Tort Ou de Paste

Oul de ciocolata se desface in jumatati, cu grija sa nu se strice. Eu am folosit un cutit de bucatarie cu lama foarte subtire si zimtata. Blat: Batem

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti