Se lasa gelatina la inmuiat in apa rece. Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o crema groasa si nu se mai simte zaharul. Se adauga treptat faina proaspat cernuta si cacaua si se amesteca usor.Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie si se coace in cuptorul incins, la foc potrivit, 7-8 minute.Se prepara crema: se amesteca branza proaspata cu zaharul pudra si se freaca pana se dizolva zaharul.Se pastreaza cateva fructe pentru ornat, iar restul se incorporeaza usor in crema de branza.Se adauga gelatina si jumatate din frisca. Pe blatul racit se pune crema, apoi se orneaza cu frisca,zmeura si fistic. Se pastreaza la rece 3-4ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii