autor:

Vekas

» » Torturi

Tort cu crema de branza si fructe"Magdalena"

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2006

Ingrediente
(pentru 20 de bucati)3oua,100gr. zahar, 1pachet zahar vanilat, 1 lingura de cacao, 20gr. gelatina,250gr. branza proaspata de vaci, 80gr. zahar pudra, 400gr.zmeura(capsune, caise, mure, piersici),400gr. frisca batuta,2linguri fistic tocat

Dificultate: Medie Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se lasa gelatina la inmuiat in apa rece. Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o crema groasa si nu se mai simte zaharul. Se adauga treptat faina proaspat cernuta si cacaua si se amesteca usor.Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie si se coace in cuptorul incins, la foc potrivit, 7-8 minute.Se prepara crema: se amesteca branza proaspata cu zaharul pudra si se freaca pana se dizolva zaharul.Se pastreaza cateva fructe pentru ornat, iar restul se incorporeaza usor in crema de branza.Se adauga gelatina si jumatate din frisca. Pe blatul racit se pune crema, apoi se orneaza cu frisca,zmeura si fistic. Se pastreaza la rece 3-4ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de branza si fructe"Magdalena"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • (pentru 20 de bucati)3oua,100gr. zahar
  • 1pachet zahar vanilat
  • 1 lingura de cacao
  • 20gr. gelatina,250gr. branza proaspata de vaci
  • 80gr. zahar pudra
  • 400gr.zmeura(capsune
  • caise
  • mure
  • piersici),400gr. frisca batuta,2linguri fistic tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Fri?ca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu aroma de vanilie Cheesecake cu aroma de vanilie

Dam biscuitii la blender si ii amestecam cu untul topit. Intr-o tava de 24cm tapetata cu hartie de copt doar pe fund, asezam biscuitii

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort black&white