Biscuitii pisati in robot, amestecati cu untul topit, se rastoarna in forma de tort.
Biscuitii pisati in robot, amestecati cu untul topit, se rastoarna in forma de tort, se preseaza cu fundul unui pahar, iar dupa ce s-a format blatul, se lasa deoparte.
Pentru crema se amesteca toate ingredientele in robot apoi se rastoarna peste blat.
Pentru copt, se infasoara tava cu folie de aluminiu, se pune intr-un vas mai mare cu apa si se lasa la cuptor 1h; crema trebuie sa se inchege, nu sa creasca precum aluatul la cuptor.
Dupa acest timp, se verifica cu scobitoarea si daca-i gata, se scoate tava si se lasa deoparte sa se raceasca bine.
Pentru mousse, se incalzeste frisca intr-un vas, se adauga ciocolata rupta, se da vasul deoparte si se amesteca bine, iar dupa ce s-a racit, se incorporeaza frisca batuta
Se rastoarna in tava peste crema de branza, se niveleaza suprafata, apoi se lasa la frigider pana a doua zi.
Se pune tava pe un platou, se scoate inelul trecand de jur imprejur cu un cutit, apoi se orneaza dupa imaginatie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii