Se freaca branza de vaci cu unt si zahar.Se adauga aromele, fructele taiate bucati si se amesteca bine.
Piscoturile se inmoaie in sirop de visine amestecat cu zeama de compot de ananas.Se pun intr+un vas de sticla rotund,alternativ,un strat de piscoturi, un strat de crema de branza pana terminati ingredientele.Se lasa la frigider pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii