autor:

emadina

» » Torturi

Tort cu crema de branza

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 august 2009

Ingrediente
500 g branza de vaci, 250 g unt, 100 g zahar, 500 g piscoturi, 100 g caise uscate, 100 g stafide, 100 g prune uscate, 100 g ananas din compot, sirop de visine, scortisoara,vanilie,sofran

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca branza de vaci cu unt si zahar.Se adauga aromele, fructele taiate bucati si se amesteca bine.

Piscoturile se inmoaie in sirop de visine amestecat cu zeama de compot de ananas.Se pun intr+un vas de sticla rotund,alternativ,un strat de piscoturi, un strat de crema de branza pana terminati ingredientele.Se lasa la frigider pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu struguri, nuci si crema de branza

Tort cu struguri, nuci si crema de branza

Blat 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Mixam galbenusurile

7 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Tort cu afine si crema de branza

Tort cu afine si crema de branza

Pntru blat: Mixam ouale intregi cu zaharul si un varf de sare pana cand compozitia isi tripleaza

31 voturi    17 comentarii
3h 20 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 250 g unt
  • 100 g zahar
  • 500 g piscoturi
  • 100 g caise uscate
  • 100 g stafide
  • 100 g prune uscate
  • 100 g ananas din compot
  • sirop de visine
  • scortisoara,vanilie,sofran

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu menta si ciocolata