Se freaca branza de vaci cu unt si zahar.Se adauga aromele, fructele taiate bucati si se amesteca bine.
Piscoturile se inmoaie in sirop de visine amestecat cu zeama de compot de ananas.Se pun intr+un vas de sticla rotund,alternativ,un strat de piscoturi, un strat de crema de branza pana terminati ingredientele.Se lasa la frigider pana a doua zi.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii