Pregatim blatul:
Separam alabusurile de galbenus, le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile, unul cate unul, uleiul, apa, faina, praful de copt, cacaoa si esenta de rom si omogenizam bine compozitia. Tapetam o forma pt copt cu hartie de copt, turnam compozitia in ea si o dam la cuptor pentru app. 15-20 de minute.
intre timp pregatim crema de budinca:
Budinca o pregatim conform instructiunilor de pe pachet. La sfarsit adaugam untul si esenta de vanilie si o dam la rece.
Taiem banenele cubulete mici si le punem este budinca, amestecam usor Dupa ce s-a racit blatul il taiem in 2, il insiropam si-l umplem cu crema de budinca si banane.
Deasupra ornam cu frisca in care am bagat colorant alimentar galben, kiwi si bmboane pt decor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii