Se separa ouale,albusurile se bat spuma iar galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.treptat se adauga albusurile,faina,esenta si praful de copt dizolvat.
Compozitia se toarna intr-o tava dreptunghiulara,unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se introduce la cuptor 40 minute.
Intre timp se prepara crema de cacao: se bat ouale cu zaharul,dupa care se adauga untul si cacaoa.Se fierb la foc mic pan ace crema se ingroasa.
Se taie blatul de tort in trei felii si se adauga crema intre ele.
La sfarsit se imbraca tortul in frisca, se adauga gelatina deasupra si se decoreaza cu fructe.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii