Se face un blat obisnuit care se coace. Cand s-a racit se insiropeaza cu un sirop facut din apa, zahar si esenta de rom. Pireul de castane se mixeaza, apoi se adauga crema de ciocolata si 5 linguri de frisca batuta bine. Se ung foile de tort cu crema, apoi cu restul de frisca se orneaza tortul.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii