autor:

Fara foto

» » Torturi

tort cu crema de ciocolata

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
-5 oua,5 linguri de apa,10 linguri de zahar,10 linguri faina,1 praf de copt,esenta de rom si de vanilie, -1 pachet de margarina,50 g zahar,100 g ciocolata de menaj,frisca.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

15 voturi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenus. Se bat albusurile cu un varf de sare pana devin spuma. Se adauga zaharul si esenta de rom si se bat pana se intareste. Se pun galbenusurile si se amesteca cu o lingura de lemn, se pune faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se amesteca de jos in sus. Se baga la cuptor in forma de tort. Se tine 15 min la foc tare. Dupa aceea se da la foc potrivit pana se face.
Crema se obtine din frecarea margarinei cu zaharul pana se face spuma. Si dupa se adauga ciocolata rasa, topita la baine-marie. Se amesteca cu margarina si asa se obtine crema. Dupa care se taie tortul in 2 parti, se insiropeaza cu sirop din apa si zahar si zahar vanilat si se umple fiecare strat cu crema de ciocolata si se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de ciocolata neagra

Tort cu crema de ciocolata neagra

Blatul il facem de azi pe maine ca sa aiba timp sa se raceasca ,sa.l putem taia cat mai bine.Asa

3 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Torturi
Tort cu crema de lapte si ciocolata

Tort cu crema de lapte si ciocolata

Incepem cu crema de ciocolata deoarece trebuie sa stea la rece. Punem toate ingredientele intr-un

30 voturi    13 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    Cred ca a fost bun.

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Cu siguranta ti-a iesit si foarte frumos!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Foarte bun!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Foarte bun! Păcat că nu ai făcut fotografii cu el ornat!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

      Un deliciu culinar...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      DELICIOS

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

15 voturi

Ingrediente

  • -5 oua,5 linguri de apa,10 linguri de zahar,10 linguri faina,1 praf de copt,esenta de rom si de vanilie
  • -1 pachet de margarina,50 g zahar,100 g ciocolata de menaj,frisca.

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca a fost bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chili la slow cooker Crock-Pot Prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chili la slow cooker Crock-Pot

Am lasat zmeura sa se dezghete peste noapte in frigider. Siropul lasat de zmeura l-am amestecat cu amidonul si zaharul brut. Am amestecat

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Merele rase le amestecăm mai întâi cu zaharul, apoi cu uleiul și apa minerală. Trebuie sa menționez ca eu am avut

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Tort cu capsuni si ananas