Se separa albusurile de galbenus. Se bat albusurile cu un varf de sare pana devin spuma. Se adauga zaharul si esenta de rom si se bat pana se intareste. Se pun galbenusurile si se amesteca cu o lingura de lemn, se pune faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se amesteca de jos in sus. Se baga la cuptor in forma de tort. Se tine 15 min la foc tare. Dupa aceea se da la foc potrivit pana se face.
Crema se obtine din frecarea margarinei cu zaharul pana se face spuma. Si dupa se adauga ciocolata rasa, topita la baine-marie. Se amesteca cu margarina si asa se obtine crema. Dupa care se taie tortul in 2 parti, se insiropeaza cu sirop din apa si zahar si zahar vanilat si se umple fiecare strat cu crema de ciocolata si se orneaza cu frisca.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii