Pregatesti blatul asa: separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile cu un praf de sare,adaugi jumatate din zahar galbenusurile frecate cu restul de zahar si la urma cu restul de zahar si la urma faina, praful de copt. Coci blatul intr-o tava in care ai pus hartie de copt. Cand s-a racit, tai blatul si-l insiropezi.pui crema intre blaturi.pentru sirop: pui la fiert 200 ml apa cu 4-5 linguri de zahar dupa ce sa fiert si racit adaugi esenta de migdale.
Crema: pui la fiert 100ml apa cu 150g zahar,100g ciocolata rasa de menaj, 3 linguri cacao pana se face un sirop gros, lasi crema la racit si o amesteci cu 400g unt batut spuma. Pui crema pe balt cu spritul. Ornezi tortul dupa preferinte.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii