Pentru blat se bat ouale intregi (lasate la temperatura camerei in prealabil vreo 1-2 ore) la mixer cu zaharul si sarea vreo 25-30 min, apoi usor cu o lingura se incorporeaza faina. Se da totul la cuptor incalzit vreo 20-25 min.
Crema se face pe baie de aburi prin fierberea laptelui cu zaharul, esenta de rom, apoi se adauga margarina, cacao si faina. Se mai fierbe putin pana se ingroase ca la budinca.
Blatul se taie si se umple cu crema nu foarte calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii